Om oss

Oavsett vilken typ av fastighet du har, har vi ett fönster som passar. Vi har nämligen inga lager med standardfönster, utan anpassar fönstret efter din fastighet och dina önskemål. Vi utgår från ett antal grundmodeller – men du väljer själv funktion, storlek, färg, glas och annat som gör att fönstret passar perfekt.

Det enda du behöver göra är att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Vår projektledare går tillsammans med dig igenom förutsättningarna för ett fönsterbyte i din fastighet. Du får tips och råd samt en offert med fast pris att ta ställning till.

Vi riktar oss först och främst till dig som vill byta fönster i småhus av olika slag inklusive flerbostadshus.

 

Försäljning:

EMMANUEL ALP

Mobiltelefon: 073-55 70 970

Daniel Aydin

Mobiltelefon: 0707 334 702

 

Mannes i Stockholm AB

ORG.NR: 556843-9615

Att tänka på inför ett fönsterbyte

Ett fönsterbyte är en stor investering och de nya fönstren skall hålla länge. Därför är det viktigt att de fönster som väljs är av bra kvalitet samt passar fastigheten. Arkitektur, funktion och energibesparing är bara några viktiga aspekter att tänka på.

Boka Kostnadsfri rådgivning

Vårt mål är att din fastighet skall få bästa möjliga fönsterlösning. Bäst utnyttjar ni vår gedigna produkt- och installationskunskap om vi, helt förutsättningslöst, får vara med redan på planeringsstadiet. EMMANUEL ALP Mobiltelefon: 073-55 70 970